2012-10-08 12:30:07• hírek • Szatmár.ro

Pizsiparti zajlott a Züm Züm Játszóházban

Első alkalommal rendezett tematikus partit a Züm Züm Játszóház, amely nemrégiben nyitotta kapuit Szatmárnémetiben. A nagy sikernek örvendő pizsamaparti után, október végén Helloween Party-ra kerül sor.

Szombat délután két korosztály számára is pizsipartit szervezett a Züm Züm Játszóház: fél öttől a kicsik, 19.00 órától pedig a 6 éves kor fölötti gyerekek kapcsolódhattak ki a sok-sok játék és csoportos foglalkozások mellett.

A Pizsamaparti keretében rengeteg mókás játék, ének, tánc és párnacsata zajlott, illetve meglepetésekről is gondoskodtak a szervezők. A rendezvény nagy sikerére való tekintettel vasárnap is pizsamás gyermekek hancúrozhattak a játszóházban. A Züm Züm Játszóház különböző minőségi játékaival és felszereléseivel a gyerekek alaposan kikapcsolódhatnak, a játékok mellett pedig különféle tematikus partikon vehetnek részt a kicsik.

Október 26-án, pénteken Halloween Party várja a kikapcsolódni vágyó gyerekeket. 16.30 órától a z 5-6 éves kor közötti, 19.00 órától pedig a 6 éves kor fölötti gyerekeket várja egy hangulatos buli, amelyen a jelmez kötelező. A rendezvény keretében lesz jelmezbemutató, arcfestés és egyéb meglepi.

A részvételi díj 20 lejbe kerül, a testvérek pedig kedvezményben részesülnek. A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: